Disseny i programació web Megamo
NEORG | Branding Partners

Web Megamo

BRIEFING

Megamo és la marca de bicicletes propietat del fabricant TNT Cycles, empresa fundada l’any 1988 i amb seu a Girona. Megamo dissenya, desenvolupa i produeix els seus propis models amb una àmplia oferta de referències, que va des de les noves e-bikes a als models més premium de MTB o road, entre d’altres. La seva distribució és global, amb presència internacional a 17 països. En el seu esforç per actualitzar la seva presència en l’àmbit digital, Megamo decideix crear una nova pàgina web corporativa que serveixi de catàleg per mostrar a clients potencials i intermediaris tota la seva gamma de productes.

RESOLUCIÓ

Neorg ha desenvolupat íntegrament el projecte web, des del disseny de la pàgina seguint la línia gràfica de la marca i tenint en compte les tendències del mercat; desenvolupant una estructura que permetés una correcta usabilitat per a l’usuari i ocupant-se de tota la programació, realitzada a través del CMS Soft-Base propi de l’agència que garanteix una gestió interna molt intuïtiva i grans possibilitats a nivell de maquetació web.

RESULTATS

El resultat és una web responsive actualitzada a nivell gràfic i estructural que reflecteix perfectament la identitat de la marca on les gammes de producte són protagonistes. Disposa d’una intranet amb informació per a distribuïdors així com un cercador de punts de venda.

Subscriu-te al nostre newsletter

En subscriure’t autoritzes l’empresa Neorg perquè et comuniqui informació sobre els seus serveis i novetats, podent revocar aquest consentiment en qualsevol moment. Neorg no comunicarà les teves dades a altres persones i podràs exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de la limitació. Més informació aquí.