Web Tactic
NEORG | Branding Partners

Web Tactic

BRIEFING

Tactic és una empresa líder en la personalització, fabricació i disseny d’equipacions per a ciclistes, runners i triatletes que opera a escala nacional. A partir d’una identitat corporativa molt ben definida, Tactic decideix crear una nova pàgina web on poder integrar un portal e-commerce de tota la gamma dels seus productes.

RESOLUCIÓ

Neorg ha desenvolupat la implantació de la nova pàgina web, programant-la a través del propi gestor de l’agència, Soft-Base, i assessorant-los en la navegació i usabilitat de la seva interfície.

RESULTATS

El resultat és una nova pàgina web responsive, multi idioma, que compta amb la incorporació de la nova botiga on-line, l’actualització de l’accés privat dels usuaris i la millora de les eines que permeten que el contingut web sigui fàcilment gestionable per part del client. També disposa d’una sincronització automàtica amb l’ERP de Tactic. A dia d’avui, Neorg està desenvolupant la nova interfície de la línia prèmium de la marca, denominada PROF.

Subscriu-te al nostre newsletter

En subscriure’t autoritzes l’empresa Neorg perquè et comuniqui informació sobre els seus serveis i novetats, podent revocar aquest consentiment en qualsevol moment. Neorg no comunicarà les teves dades a altres persones i podràs exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de la limitació. Més informació aquí.
Neorg

Neorg