NEORG | Branding Partners
NEORG | Branding Partners tancar
NEORG | Branding Partners NEORG | Branding Partners
Malditos Palillos

Branding Malditos Palillos

El club dels qui decideixen a què volen dedicar el seu maleït temps

descobreix més
projectes

Una marca descarada de menús setmanals saludables a domicili

Briefing. Crear una nova marca de menús setmanals a domicili. El servei, de venda online, faria el seu llançament al mercat català per continuar amb una expansió a nivell nacional, principalment a nuclis urbans i centres d’oficines. Tot i tractar-se d’un negoci relativament nou i amb poca competència, calia analitzar el mercat en profunditat i definir una nova marca amb una imatge, personalitat i atributs propis i altament diferencials als de la competència.
Resolució. Després de realitzar un benchmark i identificar les avantatges comparatives de les marques preexistents, així com d’analitzar les tendències de consum actuals i que es preveuen en el futur, el nou servei es basaria en l’oferta d’una gran varietat de plats, d’una dieta sana a base d’ingredients naturals i, com a USP, l’estalvi de temps.
Resultats. La nova marca, anomenada Malditos Palillos, ofereix al consumidor la possibilitat d’estalviar el temps de cuinar els seus menús del dia a dia alhora que s’assegura de mantenir una dieta variada i saludable. Amb un to desenfadat i un look molt diferencial, la marca s’allunya de la competència, que es recolza totalment en atributs com la casolanitat o el preu. Malditos Palillos és el club dels que decideixen a què volen dedicar el seu temps.
Malditos Palillos

veure tots els projectes
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!

NEORG · Branding Partners