NEORG | Branding Partners
NEORG | Branding Partners tancar
NEORG | Branding Partners NEORG | Branding Partners
BarçaKids

Disseny i programació de l’app BarçaKids

Categories: , .

Una revista exitosa transformada en una app mòbil

descobreix més
projectes

Briefing. La revista BarçaKids va néixer el 2012 amb l’objectiu d’oferir als nens i nenes de 6 a 12 anys un espai educatiu de diversió, més enllà del món futbolístic. Ofereix històries, secrets de la ciència, receptes, jocs, manualitats i altres continguts per entretenir els més petits i educar-los en valors. L’any 2015, la Fundació FCB va decidir fer un pas més enllà transformant aquesta idea en una app mòbil.

Resolució. Neorg ha estat l’encarregat del disseny de l’aplicació i de la creació de l’estructura de wireframes, de la transformació digital dels continguts de la revista impresa a l’entorn app, de la seva programació i del seu manteniment realitzant les actualitzacions de continguts periòdiques i enviant les notificacions als seus usuaris.

Resultats. A finals de 2016 l’app ja havia estat descarregada per més de 1.000 usuaris d’IOS i Android i obtenia una puntuació de 4,5 sobre 5 a Google Play i de 3,5 sobre 5 a Apple Store. A més, va ser seleccionada com a aplicació recomanada per Apple Store durant els mesos posteriors al seu llançament.

BarçaKids

veure tots els projectes
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!

NEORG · Branding Partners