NEORG | Branding Partners
NEORG | Branding Partners tancar
NEORG | Branding Partners NEORG | Branding Partners
Manicura24

Manicura24

Redisseny del packaging i la web a fi de transmetre l’essència de la marca i la dels seus productes.

descobreix més
projectes

Mateixa essència, nova imatge

Briefing. Manicura24 és el resultat de molt d'esforç i una gran passió per les ungles. Una petita empresa familiar que s'ha convertit en un negoci ben consolidat gràcies a la seva professionalitat i feina constant. La seva principal necessitat era renovar el disseny del packaging i de la web per tal d'establir una major cohesió entre aquests punts de contacte i la seva identitat. El seu desig era que els usuaris s'atreveixin a experimentar i a cuidar les seves ungles.
Resolució. Neorg es va encarregar de redissenyar els packagings i la web per tal ressaltar els valors de la marca, així com afavorir l'experiència dels usuaris. Respecte a la web es van tenir present diversos aspectes, com els criteris SEO, dinamisme i facilitat d'ús. Així com es va optar per crear uns packagings molt visuals i minimalistes.
Resultats. La nova web de Manicura24 té una estructura molt intuïtiva i conté un recull de múltiples imatges que representen a la perfecció el que busca manifestar el producte. A més, busca donar resposta anticipada a les necessitats dels clients de la marca, ja que genera les expectatives corresponents als resultats que obtindran en utilitzar un cert article. D'altra banda, mitjançant un disseny simple i amb predomini de color blanc, el packaging aconsegueix transmetre puresa, transparència i confiança.
Manicura24
veure tots els projectes
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!

NEORG · Branding Partners