NEORG | Branding Partners
NEORG | Branding Partners tancar
NEORG | Branding Partners NEORG | Branding Partners
Viatges Viñolas

Flyers Transfers Barcelona, de Viatges Viñolas

Categories:
descobreix més
projectes

Briefing. Viatges Viñolas té una divisió especialitzada en packs de transfers + excursions a Barcelona per a turistes residents a la Costa Brava. Per promocionar aquests packs s’utilitzen, entre d’altres suports gràfics, flyers distribuïts als propis punts de venda de l’empresa, càmpings i altres establiments amb volum de tràfic de turistes, dins les zones on hi ha punts de recollida dels transfers.

Després de tres anys utilitzant el mateix disseny, Viñolas té la necessitat de renovar-lo. L’objectiu és que el disseny es desmarqui visualment i de manera ràpida. Alhora, es busca que s’entengui, de manera fàcil, que es tracta d’excursions a Barcelona, així com el seu procediment de reserva. Una altra condició era que havien d’aparèixer imatges icòniques/turístiques de la ciutat.
Resolució. Atès que totes les excursions són a Barcelona i “Barcelona” és una marca molt ben posicionada internacionalment, el disseny final de portada dona protagonisme a la paraula Barcelona (BAR CEL ONA), afegint la condició d’incorporar imatges icòniques de la ciutat. El resultat final és la fusió de la tipografia amb la imatge. Cada grafia incorpora un element conegut i turístic de la ciutat (Sagrada Família, Camp Nou, fonts de Montjuïc, etc.).

Els altres elements destacats són: el punt de recollida (si no és Roses, que és punt de recollida per defecte) i la informació de reserves. El dors de cada flyer incorpora la informació sintetitzada de cada excursió o bé els horaris de punts de recollida de cada excursió, segons objectiu.
Viatges Viñolas

veure tots els projectes
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!

NEORG · Branding Partners