NEORG | Branding Partners
NEORG | Branding Partners tancar
NEORG | Branding Partners NEORG | Branding Partners
Enprom Packaging

Web Enprom Packaging

Categories: , .
descobreix més
projectes

Briefing. Enprom Packaging és una empresa fundada el 2012 amb l’objectiu d’oferir serveis globals centrats en els processos de producció dins el sector del packaging. Enprom Packaging compta amb un equip de professionals amb més de 20 anys d’experiència i té una clara orientació al mercat internacional amb presència als tres continents principals. Amb l’objectiu de millorar el canal digital com a mitjà de comunicació i vendes, decideix encarregar a Neorg la creació d’una nova pàgina web corporativa que serveixi de catàleg per mostrar a clients potencials totes les solucions de què disposen així com informació relacionada amb l’empresa.
Resolució. Neorg ha desenvolupat íntegrament el projecte web, des del disseny de la pàgina seguint la línia gràfica de la marca i tenint en compte la competència; desenvolupant una arquitectura que permet a l’usuari trobar fàcilment el producte que necessita; i ocupant-se de tota la programació, realitzada a través del CMS WordPress amb una maquetació i una programació personalitzades.
Resultats. El resultat és un web responsive actualitzat, tant gràficament com estructural, que confereix perfectament la identitat de la marca i tota la gamma de solucions disponibles. Inclou un cercador avançat que permet a l’usuari filtrar per processos, categories o detalls específics del producte i d’un calendari de les fires on l’empresa té presència.
Enprom Packaging

veure tots els projectes

NEORG · Branding Partners