NEORG | Branding Partners
NEORG | Branding Partners tancar
NEORG | Branding Partners NEORG | Branding Partners
Costa Brava Hotels de Luxe

Web Costa Brava Hotels de Luxe

Un redisseny web complet per posicionar la cadena d’hotels independents com a referents en hoteleria de luxe a la Costa Brava

descobreix més
projectes

Luxe i funcionalitat en un mateix espai

Briefing. Costa Brava Hotels de Luxe és una associació d’hotels independents que aplega establiments de luxe de 4 i 5 estrelles de la Costa Brava. Volien renovar el seu lloc web per ressaltar-ne el branding així com reestructurar la informació destacant en primer lloc l’oferta d’allotjament i restauració de què disposen. Per aquest motiu ens van encarregar conceptualitzar aquest nou web per així posicionar-se dins l’entorn digital com a referents pel que fa a l’hoteleria de luxe.
Resolució. Neorg va elaborar la nova arquitectura web a partir del briefing tenint en compte els criteris SEO per obtenir-ne un bon posicionament orgànic atesa la necessitat per tipologia de contingut. Pel que fa al look & feel, es va optar per un disseny molt visual amb presència de vídeo i imatges, principalment. Respecte a la navegació, es van incloure diversos filtres per tal de facilitar les cerques a l’usuari i fer l’experiència totalment immersiva.
Resultats. La nova web de Costa Brava Hotels de Luxe posiciona a l’associació a primer cop d’ull com a una agrupació d’establiments de primer nivell. La nova imatge i disposició dels continguts, que dona protagonisme als hotels i als restaurants propis, però que també inclou un gran ventall d’oferta complementària així com altres seccions per inspirar al viatger, fan del nou lloc web un espai on poder planificar les millors estades de luxe a la Costa Brava.

costabravahotelsdeluxe.com
Costa Brava Hotels de Luxe

Web Costa Brava Hotels de Luxe
veure tots els projectes
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!

NEORG · Branding Partners