NEORG | Branding Partners
NEORG | Branding Partners tancar
NEORG | Branding Partners NEORG | Branding Partners
Angelo

Catàleg Gelats Angelo

descobreix més
projectes

Elegància i estil editorial cuidat al detall per a gelats de gamma superior

Briefing. Gelats Angelo és la marca de gelats d'Angelo Corvitto, un dels mestres gelaters més reputats a nivell internacional i nomenat millor gelater del món l'any 2006. Aquest any, decideix actualitzar el seu catàleg professional fent una renovació de la seva imatge, que reflecteixi el nivell de qualitat dels seus gelats i la situï en el pla de l'alta gastronomia.
Resolució. Neorg ha desenvolupat el disseny i continguts del catàleg corporatiu de la marca, amb versions diferents orientades a gelateries, retail i horeca. També s'han treballat altres materials com displays per a gelateries i cartelleria per a punt de venda. Els diferents suports s'han il·lustrat amb fotografies realitzades a mida per aquest projecte per un fotògraf especialista en gastronomia creativa, que han acabat d'elevar les peces al nivell de qualitat que exigia el producte.
Resultats. L'alta qualitat, la naturalitat dels ingredients i la innovació en la tècnica han estat atributs amb una presència transversal a totes les peces, traslladats tant a través dels copys com de la línia gràfica treballada. L'elegància dels tons blaus foscos, un estil editorial molt cuidat i unes fotografies de gran qualitat han arrodonit un catàleg i altres materials promocionals que ajudaran a situar Gelats Angelo en el pla de l'alta gastronomia.
Angelo

veure tots els projectes
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!

NEORG · Branding Partners