NEORG | Branding Partners
NEORG | Branding Partners tancar
NEORG | Branding Partners NEORG | Branding Partners
KIN Cosmetics

Packaging Earth Nudes by KINCREM Prestige, de Kin Cosmetics

descobreix més
projectes

Briefing. KIN Cosmetics és una empresa familiar amb una llarga trajectòria al mercat. Des de 1932, la marca ha crescut fabricant i comercialitzant productes de qualitat per al cabell que, avui en dia, ja formen part d’un ampli portfoli de productes de perruqueria professional.

KIN Cosmetics va encarregar a Neorg el llançament d’una edició especial dins la seva línia de coloració permanent de KINCREM Prestige, Earth Nudes Collection.
Resolució. Amb l’objectiu de seguir innovant, oferint noves tonalitats de colors tendència, KINCREM Prestige va llançar, en la seva col·lecció càpsula 2018, 4 colors intensos inspirats en 4 deserts del planeta. Colors nude i clarament influenciats pel món del maquillatge, plasmats en el nou disseny de packaging que ha treballat l’equip de Neorg.
Resultats. KINCREM Prestige ofereix una nova col·lecció i tècnica que trasllada l’efecte glow al cabell presentada en un packaging amb un disseny i estils del tot inspiradors per a professionals del món de la perruqueria.
KIN Cosmetics

veure tots els projectes

NEORG · Branding Partners