NEORG | Branding Partners
NEORG | Branding Partners tancar
NEORG | Branding Partners NEORG | Branding Partners
Patronat de Turisme Costa Brava Pirineu de Girona

Web CBG! Festivals

Categories: , .
descobreix més
projectes

Usabilitat i experiència d'usuari excel·lents sumades a una estètica visual elaborada i dinàmica

Briefing. El Patronat de Turisme Costa Brava Girona fomenta la creació d’eines destinades a facilitar els agents que intervenen en la mediació turística la programació dels paquets i la confecció de les ofertes. Seguint aquesta línia, demanaven crear un espai digital ordenat i fàcil de navegar on trobar tots els festivals de la Costa Brava i el Pirineu de Girona i, alhora, incentivar la cultura i els festivals, tan afectats per la Covid-19.
Resolució. Neorg ha creat una pàgina web a mode de repositori digital on poder consultar de manera àgil i entenedora tots els festivals de la Costa Brava i el Pirineu de Girona. Per fer més enriquidora l’experiència, dins cada festival trobem una activitat suggerida per realitzar a la mateixa població o voltants. A més, hi trobem inserits els comptes de Twitter oficials per poder consultar les darreres novetats i tota la informació rellevant. Un espai ple d’informació perfectament ordenada i disposada amb un plus experiencial.
Resultats. Amb la creació d’aquest web, s’ha aconseguit crear un repositori amb una excel·lent usabilitat i experiència d’usuari, i s’ha facilitat la recerca dels festivals segons municipi, gènere i data. Tot això sense perdre de vista la importància d’una estètica treballada i dinàmica, aquesta última característica de la cultura dels festivals.

www.costabravagironafestivals.com
Patronat de Turisme Costa Brava Pirineu de Girona
veure tots els projectes
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!

NEORG · Branding Partners