NEORG | Branding Partners
NEORG | Branding Partners tancar
NEORG | Branding Partners NEORG | Branding Partners
Piscines Mon de pra

Estratègia Integral de Branding, Piscines Mon de Pra

Categories:
descobreix més
projectes

Briefing. Mon de Pra és una important empresa estatal fabricant de piscines monobloc que va créixer a base de molt d’esforç i una qualitat i servei indiscutibles. Malgrat això, la percepció de tots els valors d’aquesta marca es diluïen tant al mercat espanyol com al francès, i no s’aconseguia impactar sobre els insights dels seus potencials clients. En aquest punt, es demana a Neorg una estratègia de marca 360º amb l’ambiciós objectiu de canviar aquesta situació.

Resolució. Neorg va dissenyar una estratègia de marca que englobava tot l’univers Mon de Pra, des de l’arquitectura, al posicionament, al key visual i als materials de captació. Tot es va reconfigurar, excepte l’essència del logotip, a petició del client, per assolir l’objectiu demanat. Una tasca llarga, precisa i laboriosa que va donar el millor dels resultats.

Resultats. Per Neorg ha estat un autèntic orgull ser testimonis de com, amb un excel·lent producte que no para d’innovar i millorar amb el temps, una actitud constructiva i amb confiança plena en l’agència i una estratègia i execució de la mateixa perfectes, els resultats han estat esdevenir el segon fabricant de piscines a escala europea amb plena distribució a tot Europa i al món.

Piscines Mon de pra

veure tots els projectes
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!

NEORG · Branding Partners