Hot Dog Holidays, SEM | Neorg
NEORG | Branding Partners

Campanya SEM, Hot Dog Holidays

BRIEFING

Hot Dog Holidays és un touroperador turístic online especialitzat en allotjaments que accepten mascotes. El trànsit web és un element clau en el negoci de Hot Dog Holidays, i més trobant-se en un mercat tant competitiu com el turístic. Aconseguir trànsit de qualitat i reserves des dels principals mercats europeus és l’objectiu principal de l’empresa.

RESOLUCIÓ

Neorg ha realitzat una auditoria de les campanyes històriques de Google Adwords, extraient les conclusions per definir la nova estratègia d’inversió per mercats i paraules clau.  Un cop definida, Neorg ha optimitzat i modificat les campanyes actuals i ha configurat noves campanyes per a nous mercats estratègics.

RESULTATS

Hot Dog Holidays compta actualment amb una campanya optimitzada per a cada mercat objectiu, tenint un Cost Per Clic (CPC) inferior. També s’ha aconseguit definir una estratègia d’inversió anual adaptada a les necessitats del client.

Subscriu-te al nostre newsletter

En subscriure’t autoritzes l’empresa Neorg perquè et comuniqui informació sobre els seus serveis i novetats, podent revocar aquest consentiment en qualsevol moment. Neorg no comunicarà les teves dades a altres persones i podràs exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de la limitació. Més informació aquí.