Genebre Group, Inbound MKT | Neorg
NEORG | Branding Partners

Genebre Group

BRIEFING

Genebre Group, amb filials a Europa, Àsia i Amèrica, engloba les marques Genebre, líder en el sector del control de fluïds; Genwec, dedicada a equipaments de bany per a col·lectivitats; i Hobby Flower, especialitzada en hidrojardineres amb un sistema d’autoreg exclusiu al món. Els nostres esforços es centren en l’estratègia de comunicació de tot el grup tant a nivell estatal com internacional.

RESOLUCIÓ

Neorg ha creat i executa una estratègia d’Inbound Màrqueting que inclou la comunicació a les xarxes socials del grup, l’enviament de newsletters periòdiques, l’execució d’accions SEM i el posicionament SEO de la pàgina web de la divisió més destacada de la corporació: Genebre. La comunicació es realitza en castellà, francès i anglès per arribar de forma segmentada a tots els seus mercats.

RESULTATS

La notorietat de marca del grup està incrementant progressivament gràcies a la difusió de notícies corporatives i nous productes a través de diferents canals de comunicació propis, com les xarxes socials i les newsletters.

Subscriu-te al nostre newsletter

En subscriure’t autoritzes l’empresa Neorg perquè et comuniqui informació sobre els seus serveis i novetats, podent revocar aquest consentiment en qualsevol moment. Neorg no comunicarà les teves dades a altres persones i podràs exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de la limitació. Més informació aquí.