Campanya GMcash | Neorg
NEORG | Branding Partners

Copywriting, Campanya GMcash

BRIEFING

GMcash/ Gros Mercat, dirigit a la venda per a professionals de l’hostaleria i restauració, és el líder del cash&carry a Espanya. Amb més de 66 centres en 12 comunitats autònomes, GMcash executa constantment campanyes publicitàries i accions dirigides per a captar nous clients, augmentar vendes i reforçar la seva imatge i posicionament en el sector del cash&carry.

RESOLUCIÓ

La redacció de copys per a GMcash parteix de l’estratègia definida per a cada campanya o acció. Neorg ha aportat solucions originals que no només transmeten un missatge clar, sinó que realcen la gràfica plantejada aconseguint un impacte de major qualitat.

RESULTATS

Les campanyes i accions realitzades han aconseguit transmetre el missatge de manera clara i concisa al públic objectiu en els diferents canals treballats (punt de venda, online, ràdio, tv).

Subscriu-te al nostre newsletter

En subscriure’t autoritzes l’empresa Neorg perquè et comuniqui informació sobre els seus serveis i novetats, podent revocar aquest consentiment en qualsevol moment. Neorg no comunicarà les teves dades a altres persones i podràs exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de la limitació. Més informació aquí.