Blog Hobby Flower | Neorg
NEORG | Branding Partners

Blog Hobby Flower

BRIEFING

Hobby Flower va crear i patentar l’any 1974 un disseny d’hidrojardineres dotades d’un sistema d’autoreg únic i exclusiu al món, aportant una alternativa de producte transversal i recolzat en l’esperit eco i en el compromís social de la marca.

RESOLUCIÓ

Neorg desenvolupa els continguts pel blog de Hobby Flower, “Green & Deco Community”, que giren al voltant de les novetats de la marca i les últimes tendències en disseny, interiorisme,  jardineria i mediambient.  Aquests continguts es difonen a través dels seus perfils de xarxes socials, gestionats també per Neorg.

RESULTATS

Hobby Flower actualitza mensualment el blog amb nous continguts adreçats tant al client final com als professionals de l’àmbit del disseny, l’interiorisme, l’arquitectura i la jardineria a nivell estatal i internacional. Els objectius són seguir reforçant la seva comunitat online oferint-li continguts d’interès, generar un major tràfic a la web i arribar a públics més amplis vinculats amb el sector.

Subscriu-te al nostre newsletter

En subscriure’t autoritzes l’empresa Neorg perquè et comuniqui informació sobre els seus serveis i novetats, podent revocar aquest consentiment en qualsevol moment. Neorg no comunicarà les teves dades a altres persones i podràs exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de la limitació. Més informació aquí.