Blog GMcash | Neorg
NEORG | Branding Partners

Blog GMcash

BRIEFING

GMcash/ Gros Mercat és la marca de cash&carry de Grup Miquel. Disposa de 66 centres en 12 comunitats autònomes i més de 200.000 clients professionals de la restauració, el comerç i altres col·lectius. Ofereix més de 17.000 referències de productes i compta amb ofertes dirigides exclusivament a professionals.

LA NOSTRA FEINA

Neorg gestiona el contingut publicat al “Blog del Profesional” on, a banda de publicar les entrades del xef Xanty Elías i la sommelier Anna Vicens, desenvolupa continguts per a nous articles del blog. També gestiona els vídeos de GMChannel, el Canal de Youtube GMcash, un complement del Blog del Profesional. Paral·lelament, Neorg gestiona el dia a dia de les xarxes socials del Grup Miquel, on fa difusió d’aquests continguts.

RESULTATS

Actualment el Blog del Profesional s’actualitza amb una publicació setmanal i ha obtingut una mitjana de més de 1.800 visites mensuals durant l’any 2016.

Subscriu-te al nostre newsletter

En subscriure’t autoritzes l’empresa Neorg perquè et comuniqui informació sobre els seus serveis i novetats, podent revocar aquest consentiment en qualsevol moment. Neorg no comunicarà les teves dades a altres persones i podràs exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de la limitació. Més informació aquí.