Arpe, SEM | Neorg
NEORG | Branding Partners

Campanya SEM, Arpe

BRIEFING

Arpe és una empresa especialitzada en la fabricació i personalització de productes de microfibra mitjançant diferents tipus d’estampació pels sectors òptics i de producte promocional. Durant els darrers anys, Arpe ha experimentat un fort creixement que vol mantenir promocionant els seus productes a nivell espanyol i europeu.

RESOLUCIÓ

Neorg ha realitzat una auditoria de les campanyes històriques de Google Adwords, extraient les conclusions per definir la nova estratègia d’inversió per mercats i paraules clau.  Un cop definida, Neorg ha optimitzat i modificat les campanyes actuals i ha configurat noves campanyes per a nous mercats estratègics.

RESULTATS

Arpe compta actualment amb una campanya optimitzada per a cada mercat objectiu que li aporta mensualment de mitjana més de 2.000 visites i 100.000 impressions. També s’ha aconseguit un major control del retorn comercial de la inversió, mesurant les conversions com, per exemple, els formularis de contacte rebuts.

Subscriu-te al nostre newsletter

En subscriure’t autoritzes l’empresa Neorg perquè et comuniqui informació sobre els seus serveis i novetats, podent revocar aquest consentiment en qualsevol moment. Neorg no comunicarà les teves dades a altres persones i podràs exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de la limitació. Més informació aquí.