Anuncis publicitaris gràfics PPG | Neorg
NEORG | Branding Partners

Anuncis Publicitaris Gràfics PPG

BRIEFING

La publicitat gràfica és un dels canals de comunicació per excel·lència de la marca PPG, fabricant de productes de recobriment per sectors com la construcció, la indústria, el transport o els productes de consum entre d’altres i especialistes en pintura i color. L’objectiu plantejat era definir un nou key visual que, sense trencar amb el valor visual i històric de la marca, reflectís una evolució en el mercat dels diferents productes i marques de la companyia.

RESOLUCIÓ

La publicitat gràfica de la marca sempre ha buscat reflectir l’objectiu de la peça comunicativa d’una manera molt explícita.
Pel desenvolupament de les noves línies gràfiques vam voler anar una mica més enllà, treballant amb conceptes més creatius que es representaven sobre imatges gràfiques impactants amb les quals aconseguíem reflectir la reason why de la marca i/o producte, i els seus valors i atributs de forma implícita, aconseguint així un major impacte en el consumidor i més credibilitat.

Subscriu-te al nostre newsletter

En subscriure’t autoritzes l’empresa Neorg perquè et comuniqui informació sobre els seus serveis i novetats, podent revocar aquest consentiment en qualsevol moment. Neorg no comunicarà les teves dades a altres persones i podràs exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de la limitació. Més informació aquí.