Disseny WEB, Experiència Rural

BRIEFING

Experiència Rural és un espai web creat per a realitzar reserves de cases de turisme rural de la zona de la Garrotxa i el Ripollès. A més d’oferir aquest servei, el projecte té la voluntat d’oferir a l’usuari dues utilitats més per fer que l’estada sigui una experiència completa: el mapa interactiu i l’agenda d’activitats, on s’hi poden trobar propostes per gaudir de la cultura, el patrimoni, l’entorn, la natura… de les comarques on es troben. La intenció és diferenciar-se, no només a través d’aquests serveis, sinó també amb un disseny amb personalitat, cuidat i agradable.

RESOLUCIÓ

Per assolir els objectius marcats en el briefing proposem un disseny amb tons neutres, crus i càlids per aportar un toc rústic, càlid i proper sense allunyar-nos de mantenir un conjunt visual net. La informació, contingut i interacció dels elements de navegació estan organitzats i presentats de forma que la web resulti intuïtiva i simple per als usuaris. També es creen icones i elements personalitzats per aportar caràcter propi, un dels objectius principals del projecte.

RESULTATS

Experiència Rural es posa en marxa a principis de gener de 2017. La intenció és anar creixent i agrupar el màxim d’allotjaments de la zona, informar de les activitats actuals que s’hi ofereixen i mostrar tots els punts d’interès per acabar oferint una experiència única.