NEORG | Branding Partners
NEORG | Branding Partners tancar
NEORG | Branding Partners NEORG | Branding Partners
Bezalia

Estratègia integral de branding Bezalia

descobreix més
projectes

Briefing. Bezalia és un marketplace especialitzat en productes del sector beauty. La marca neix amb l’objectiu d’oferir al mercat un punt de venda online on, per una banda, els venedors o sellers puguin oferir els seus productes i, per l’altra, els consumidors puguin accedir al més ampli ventall d’oferta especialitzada, amb productes de totes les marques i diferents preus. Amb la comoditat de no haver de comparar entre desenes d’e-commerce i el servei d’optimització de la cistella, Bezalia es posiciona com una molt bona opció pels amants de les compres de productes beauty.
Resolució. Neorg s’ha encarregat del desenvolupament de la marca Bezalia, des del punt de partida amb una anàlisi del mercat i la competència, al plantejament del posicionament, missatges clau, to de la comunicació i eslògan, fins a la creació de la seva identitat visual.
Resultats. Per una banda, s’ha dotat la marca Bezalia d’un logotip que transmet la seriositat i confiança necessària per a un Marketplace d’aquestes característiques. Per l’altra, s’ha aportat proximitat amb el consumidor final fent ús d’un to de comunicació informal i alegre i creant la mascota Bez, que actua com a portaveu de la marca als diferents suports de comunicació amb l’usuari i no dubta a fer ús sovint de la ironia.
Bezalia

veure tots els projectes
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!

NEORG · Branding Partners