Serveis d’outsourcing | Neorg
NEORG | Branding Partners

Serveis d’outsourcing

Neorg t’ofereix la possibilitat d’externalitzar completament una part o la totalitat del teu departament de comunicació o màrqueting o així com d’incorporar al teu equip de treballadors perfils especialitzats de Neorg.

Tota l’experiència i coneixement de Neorg dins la teva empresa en diferents modalitats.

 • NEORG BRAND CONTROL

  Amb el servei Neorg Brand Control l’agència es farà càrrec d’un seguit de funcions de comunicació o màrqueting de la teva empresa de forma contínua i amb un fee mensual.

  Definim la contractació de serveis que inclourà el Neorg Brand Control en funció de les necessitats del client, ja que és totalment variable i personalitzat. Per exemple, pots delegar-nos la tasca de community management, el manteniment web, l’execució del teu pla anual d’Inbound Màrqueting, la gestió de campanyes de SEM o de publicitat online o qualsevol altre servei de continuïtat.

  Crearem l’equip que més s’adapti a les teves necessitats i el posarem al teu servei de forma continuada com si fos una peça més de la teva empresa.

 • IN-PLANTS

  Si necessites un perfil professional específic per a completar el teu equip de treball i vols comptar amb la seguretat que t’ofereix Neorg pel que fa a experiència i recursos, amb el nostre servei d’In-plants podem traslladar una o diverses persones del nostre equip a la teva empresa per a que es dediquin totalment a la teva marca.

  Aquest servei és molt flexible, ja que permet la contractació per paquets d’hores, a mitja jornada o a jornada completa en funció de les necessitats del client. A més, pots comptar amb una gran varietat de perfils, fins i tot multiespecialistes, cobrint així una mancança amb la seguretat que et proporciona una agència com Neorg.

 • EQUIPS DEDICATS

  Si necessites externalitzar un volum important de tasques de la teva empresa, t’oferim la possibilitat de crear, dins de Neorg, un equip dedicat en exclusiva a la teva marca.

  El nombre de persones i perfils professionals s’adapten a les necessitats del client i la seva dedicació és total durant tota la seva jornada laboral.

 • GABINET DE PREMSA

  Comptem amb diversos periodistes que exerceixen les funcions de gabinet de premsa per a molts dels nostres clients, mantenint la relació amb els mitjans de comunicació (generalistes i especialitzats) adequats per a cada marca. Elaborem bases de dades personalitzades per a cada client incloent contactes directes amb mitjans del sector, persones influents, webs especialitzades, etc. Esdevenim la persona de contacte per a gestionar consultes i peticions de periodistes.

  Quins serveis de premsa et podem oferir?

  · Creació de dossiers de premsa
  · Redacció i enviament de notes de premsa
  · Elaboració de clippings
  · Organització i convocatòria de rodes de premsa
  · Gestió d’entrevistes
  · Elaboració de bases de dades especialitzades
  · Gestió de la contractació de formats publicitaris o de publireportatges

Casos d’estudi: Gabinet de premsa

Confien en nosaltres:

Tens dubtes?
T’assessorem sense compromís.

Tens dubtes?
T’assessorem sense compromís.

Subscriu-te al nostre newsletter

En subscriure’t autoritzes l’empresa Neorg perquè et comuniqui informació sobre els seus serveis i novetats, podent revocar aquest consentiment en qualsevol moment. Neorg no comunicarà les teves dades a altres persones i podràs exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de la limitació. Més informació aquí.