Serveis d’outsourcing | Neorg

Serveis d’outsourcing

Neorg t’ofereix la possibilitat d’externalitzar completament una part o la totalitat del teu departament de comunicació o màrqueting o així com d’incorporar al teu equip de treballadors perfils especialitzats de Neorg.

Tota l’experiència i coneixement de Neorg dins la teva empresa en diferents modalitats.

 • NEORG BRAND CONTROL

  Amb el servei Neorg Brand Control l’agència es farà càrrec d’un seguit de funcions de comunicació o màrqueting de la teva empresa de forma contínua i amb un fee mensual.

  Definim la contractació de serveis que inclourà el Neorg Brand Control en funció de les necessitats del client, ja que és totalment variable i personalitzat. Per exemple, pots delegar-nos la tasca de community management, el manteniment web, l’execució del teu pla anual d’Inbound Màrqueting, la gestió de campanyes de SEM o de publicitat online o qualsevol altre servei de continuïtat.

  Crearem l’equip que més s’adapti a les teves necessitats i el posarem al teu servei de forma continuada com si fos una peça més de la teva empresa.

 • IMPLANTS

  Si necessites un perfil professional específic per a completar el teu equip de treball i vols comptar amb la seguretat que t’ofereix Neorg pel que fa a experiència i recursos, amb el nostre servei d’Implants podem traslladar una o diverses persones del nostre equip a la teva empresa per a que es dediquin totalment a la teva marca.

  Aquest servei és molt flexible, ja que permet la contractació per paquets d’hores, a mitja jornada o a jornada completa en funció de les necessitats del client. A més, pots comptar amb una gran varietat de perfils, fins i tot multiespecialistes, cobrint així una mancança amb la seguretat que et proporciona una agència com Neorg.

 • EQUIPS DEDICATS

  Si necessites externalitzar un volum important de tasques de la teva empresa, t’oferim la possibilitat de crear, dins de Neorg, un equip dedicat en exclusiva a la teva marca.

  El nombre de persones i perfils professionals s’adapten a les necessitats del client i la seva dedicació és total durant tota la seva jornada laboral.

Confien en nosaltres:

Tens dubtes?
T’assessorem sense compromís.

Tens dubtes?
T’assessorem sense compromís.

Subscriu-te al nostre newsletter

* camps requerits