Transformació digital | Neorg
NEORG | Branding Partners

Transformació digital

Moltes de les empreses i organitzacions actuals s’enfronten a un escenari de canvi tecnològic que o bé es pot veure com una amenaça o, al contrari, es pot viure com una oportunitat.

A Neorg tenim experiència en l’acompanyament d’empreses en la seva transformació digital, ajudant-los a treure profit del nou escenari, sempre des d’una doble vessant:

  • Com a consultors, fent un estudi acurat que permet radiografiar la situació actual i reflectir les necessitats en un pla estratègic.
  • Com a agència de serveis plens amb capacitat per implementar les diferents actuacions que es derivin del pla estratègic.

Aquesta dualitat aporta un control i un coneixement del projecte que fa que aquest no es dispersi entre diversos proveïdors i, no només facilita la fluïdesa de la comunicació entre client i agència, sinó que també assegura una execució en línia amb els criteris acordats.

Casos d'estudi

Subscriu-te al nostre newsletter

En subscriure’t autoritzes l’empresa Neorg perquè et comuniqui informació sobre els seus serveis i novetats, podent revocar aquest consentiment en qualsevol moment. Neorg no comunicarà les teves dades a altres persones i podràs exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de la limitació. Més informació aquí.
Neorg

Neorg