Solucions e-learning | Neorg
NEORG | Branding Partners

Solucions e-learning

L’àmbit educatiu s’està adaptant cada vegada més a l’entorn digital, neixen noves fórmules d’aprenentatge a distància que aprofiten les novetats tecnològiques per oferir una experiència educativa cada cop millor.

A Neorg portem anys desenvolupant projectes educatius en l’entorn digital per a diferents clients, i oferim la possibilitat de crear projectes “claus en mà”: des de la conceptualització del projecte, fins a la transformació del contingut pedagògic en els diferents formats multimèdia, passant per la introducció de tot el contingut en el suport online. A més, disposem d’una plataforma de continguts online pròpia, molt versàtil i que publica contingut en HTML5, en la qual ja han confiat diferents marques per difondre coneixement.

Casos d'estudi

Subscriu-te al nostre newsletter

En subscriure’t autoritzes l’empresa Neorg perquè et comuniqui informació sobre els seus serveis i novetats, podent revocar aquest consentiment en qualsevol moment. Neorg no comunicarà les teves dades a altres persones i podràs exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de la limitació. Més informació aquí.
Neorg

Neorg