Serveis | Neorg
NEORG | Branding Partners

Serveis.

Tot el potencial de la publicitat
i la comunicació.

– treballem com a partners dels nostres clients per construir junts marques fortes

Gràcies a la gran varietat de perfils professionals que formen Neorg podem oferir als nostres clients un ampli ventall de serveis, des d’aquells més estratègics com el branding, campanyes publicitàries o estratègies d’Inbound màrqueting entre d’altres, fins a serveis de producció més específics.

Creem els equips més eficients per a cada projecte convertint-nos en un partner fet a mida que ofereix la professionalitat, l’experiència i el coneixement necessari per a desenvolupar-lo amb la màxima qualitat.

A més, tenim establerta una col·laboració amb diferents agències d’àmbit nacional que ens permeten complementar la nostra cartera de serveis amb altres ofertes com l’organització d’esdeveniments, la comunicació amb influencers o les tasques de gabinet de premsa entre d’altres. Hem seleccionat acuradament els proveïdors amb els quals col·laborem per tal d’assegurar sempre la màxima qualitat als nostres clients.

Subscriu-te al nostre newsletter

En subscriure’t autoritzes l’empresa Neorg perquè et comuniqui informació sobre els seus serveis i novetats, podent revocar aquest consentiment en qualsevol moment. Neorg no comunicarà les teves dades a altres persones i podràs exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de la limitació. Més informació aquí.
Neorg

Neorg