Sant Aniol, Social Media | Neorg
NEORG | Branding Partners

Estratègia de Xarxes Socials i Community Management, Sant Aniol

BRIEFING

Sant Aniol és l’aigua mineral d’origen volcànic de la Garrotxa. Actualment té presència a més de 15 països arreu del món i es distribueix a molts dels restaurants més reputats d’Espanya i de ciutats com Nova York, Tòkio o Londres. El seu origen volcànic esdevé el seu principal tret diferencial en un mercat tan competit com el de les aigües minerals.

RESOLUCIÓ

Sant Aniol es comunica a través de les xarxes socials Facebook, Twitter i Instagram amb els seus públics per aconseguir una imatge de marca basada en la qualitat, l’origen volcànic i l’originalitat, alhora que aprofita aquests canals per difondre novetats dins de la companyia, comunicar el llançament de nous productes i fidelitzar els seus consumidors.

RESULTATS

Actualment, la marca té una comunitat consolidada a les xarxes socials, amb un creixement orgànic quasi en la seva totalitat. L’objectiu de la companyia és seguir creixent en l’entorn online gràcies a una estratègia de continguts lligada a l’actualitat i mantenint la qualitat com a criteri imprescindible en totes les seves comunicacions.

Subscriu-te al nostre newsletter

En subscriure’t autoritzes l’empresa Neorg perquè et comuniqui informació sobre els seus serveis i novetats, podent revocar aquest consentiment en qualsevol moment. Neorg no comunicarà les teves dades a altres persones i podràs exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de la limitació. Més informació aquí.