Ron Negrita, Social Media | Neorg
NEORG | Branding Partners

Estratègia de Xarxes Socials i Community Management, Ron Negrita

BRIEFING

Ron Negrita és la marca líder del grup Bardinet, fabricant i distribuïdora de begudes espirituoses com el ron. Les xarxes socials són per a Ron Negrita un canal de comunicació cabdal per a posicionar-se com una marca sòlida i mantenir-se en el top of mind dels més joves.

RESOLUCIÓ

Neorg ha creat i desenvolupa una nova estratègia de comunicació digital per a Ron Negrita que actualment s’implementa a través de Facebook, Twitter, Instagram, Youtube i Spotify. A banda dels perfils a les xarxes socials, Neorg també fa seguiment presencial als festivals patrocinats per la marca i genera continguts pel blog.

RESULTATS

Ron Negrita s’ha posicionat en la ment dels joves com a marca líder del sector. A través de publicacions lligades al producte, el seu posicionament de marca o sorteigs lligats a festivals de música, s’ha potenciat l’eslògan #NoSinMiNegrita i el producte com un imprescindible en moments d’oci. Ron Negrita compta amb una comunitat de gairebé 48.000 fans a la seva pàgina de Facebook.

Subscriu-te al nostre newsletter

En subscriure’t autoritzes l’empresa Neorg perquè et comuniqui informació sobre els seus serveis i novetats, podent revocar aquest consentiment en qualsevol moment. Neorg no comunicarà les teves dades a altres persones i podràs exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de la limitació. Més informació aquí.