Ocine Social Media | Neorg
NEORG | Branding Partners

Estratègia de Xarxes Socials i Community Management, Ocine

BRIEFING

Ocine és una cadena de cinemes amb sales a Catalunya, el País Valencià. Navarra, el País Basc i la Comunitat de Madrid. Les xarxes socials són, per Ocine, un canal important de difusió de novetats i captació de clients, així com d’atenció a l’usuari permetent resoldre dubtes sobre programació, venda d’entrades, etc.

RESOLUCIÓ

Neorg ha desenvolupat l’estratègia de comunicació a les xarxes socials d’Ocine i un dels nostres community managers gestiona dia a dia la dinamització de continguts així com l’atenció al client.

RESULTATS

Ocine compta actualment amb una comunitat de més de 68.200 fans a Facebook i 13.400 seguidors a Twitter, amb una elevada interacció de la comunitat amb la marca a les xarxes socials.

Subscriu-te al nostre newsletter

En subscriure’t autoritzes l’empresa Neorg perquè et comuniqui informació sobre els seus serveis i novetats, podent revocar aquest consentiment en qualsevol moment. Neorg no comunicarà les teves dades a altres persones i podràs exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de la limitació. Més informació aquí.