Haribo, Social Media | Neorg
NEORG | Branding Partners

Estratègia de Xarxes Socials i Community Management, Haribo

BRIEFING

Haribo és líder en el mercat espanyol en la fabricació de llaminadures d’alta qualitat, tant en matèries primeres com en processos productius. Amb el pas del temps, ha esdevingut una marca associada als valors d’optimisme, humor i nostàlgia als records d’infantesa.

RESOLUCIÓ

Neorg va desenvolupar una nova estratègia de comunicació a les xarxes socials per la marca Haribo enfocada a traslladar els seus valors corporatius i va gestionar la difusió dels seus continguts a través del Facebook, Youtube i Instagram.

RESULTATS

Haribo compta amb una comunitat consolidada de més de 100.000 fans al Facebook i amb una elevada interacció del target, fidelitzat i de diverses edats. Amb un estil gràfic molt definit, l’objectiu fou seguir ampliant la comunitat a través de publicacions lligades a nous moments de consum, sorteigs de gran repercussió i jocs interactius.

Subscriu-te al nostre newsletter

En subscriure’t autoritzes l’empresa Neorg perquè et comuniqui informació sobre els seus serveis i novetats, podent revocar aquest consentiment en qualsevol moment. Neorg no comunicarà les teves dades a altres persones i podràs exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de la limitació. Més informació aquí.