Giró Gin, Social Media | Neorg
NEORG | Branding Partners

Estratègia de Xarxes Socials i Community Management, Giró Gin

BRIEFING

Giró Gin és l’extraordinària ginebra clàssica amb aroma a ginebró fresc, nascuda el 1930 a Barcelona. La prioritat ha estat donar a conèixer la marca entre el seu públic objectiu i situar-la en el Top of Mind de ginebres de qualitat a un preu assequible arreu de l’estat espanyol.

RESOLUCIÓ

Neorg ha creat i executa l’estratègia de comunicació a les xarxes socials de Giró Gin a través de Facebook i Instagram, comunicant els valors corporatius que diferencien la marca de la seva competència com l’origen a Barcelona, la sofisticació i la qualitat del producte.

RESULTATS

Giró Gin compta actualment amb una comunitat de gairebé 10.000 fans a Facebook. A través de l’eslògan #VuelveElOriginal, l’objectiu és continuar reforçant la seva comunicació a les xarxes adreçada especialment a un públic jove i reforçant els atributs de qualitat i preu assequible.

Subscriu-te al nostre newsletter

En subscriure’t autoritzes l’empresa Neorg perquè et comuniqui informació sobre els seus serveis i novetats, podent revocar aquest consentiment en qualsevol moment. Neorg no comunicarà les teves dades a altres persones i podràs exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de la limitació. Més informació aquí.