Xarxes socials Freskibo
NEORG | Branding Partners

Freskibo, Social Media

BRIEFING

Freskibo ofereix solucions de peix saboroses, saludables i fàcils de preparar adaptades a l’estil de vida actual. Ubicada a Blanes, la marca forma part de Grup Ros, empresa que des de 1930 comercialitza i distribueix peix fresc a tot el territori nacional. Amb el nou posicionament de marca, Freskibo va encarregar a Neorg la creació d’un pla de comunicació digital.

RESOLUCIÓ

L’equip de comunicació de Neorg va desenvolupar una nova estratègia de comunicació online amb l’objectiu d’incrementar la notorietat de la marca Freskibo entre el seu públic objectiu, posicionar-la com una marca honesta i de confiança i donar a conèixer la seva gamma de productes, entre els quals destaquen les Marineras Freskibo, el seu producte estrella.

RESULTATS

S’ha aconseguit incrementar la comunitat online de Freskibo i dinamitzar tots els seus canals de comunicació, a partir d’un nou Look&Feel aplicat a tots els suports digitals, una nova comunicació a xarxes socials basada en receptes, publicacions sobre els productes, campanyes d’influencers i sorteigs de producte amb la seva comunitat, així com una nova estratègia de Branded Content i publicitat online.

Subscriu-te al nostre newsletter

En subscriure’t autoritzes l’empresa Neorg perquè et comuniqui informació sobre els seus serveis i novetats, podent revocar aquest consentiment en qualsevol moment. Neorg no comunicarà les teves dades a altres persones i podràs exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de la limitació. Més informació aquí.