Web Pere Quera
NEORG | Branding Partners

Web Pere Quera

BRIEFING

Pere Quera és una empresa d’origen familiar fundada el 1887 i dedicada al sector de la joieria. Compta amb tres botigues a l’estat espanyol i amb les marques més reconegudes mundialment dins el sector de la joiera i rellotgeria. Amb l’objectiu d’obrir les vendes al canal online i actualitzar la seva pàgina web, l’empresa decideix fusionar la pàgina corporativa amb un nou portal e-commerce que serveixi alhora de catàleg per mostrar a clients potencials tots els seus productes i de canal de venda online a més de tota la informació relacionada amb l’empresa.

RESOLUCIÓ

Neorg ha desenvolupat íntegrament el projecte web, des del disseny de la pàgina seguint la línia gràfica de la marca i els objectius del client; desenvolupant una botiga online que permet a l’usuari trobar fàcilment el producte que cerca i ocupant-se de tota la programació, realitzada a través del CMS Soft-Base propi de Neorg, i que garanteix una gestió interna molt intuïtiva i grans possibilitats de maquetació web.

RESULTATS

El resultat és una botiga online i web corporativa responsive actualitzada gràficament, que s’identifica amb la imatge de marca i mostra tota la gamma de productes i serveis disponibles. Inclou un cercador avançat que permet a l’usuari filtrar per més de 17 categories i 50 marques, un visualitzador online de la seva revista PQ1887 i de zones gestionables per mostrar tots els esdeveniments, premsa i novetats de l’empresa.

Subscriu-te al nostre newsletter

En subscriure’t autoritzes l’empresa Neorg perquè et comuniqui informació sobre els seus serveis i novetats, podent revocar aquest consentiment en qualsevol moment. Neorg no comunicarà les teves dades a altres persones i podràs exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de la limitació. Més informació aquí.