NEORG | Branding Partners
NEORG | Branding Partners tancar
NEORG | Branding Partners NEORG | Branding Partners
Hospital Veterinari Balmes

Web i vídeo corporatiu Hospital Veterinari Balmes

Categories: , .
descobreix més
projectes

Briefing. L’Hospital Veterinari Balmes és un hospital de referència del centre de Barcelona on el seu equip d’especialistes cobreix de forma integral serveis en veterinària i urgències veterinàries 24 h.

Ens va encarregar a Neorg el redisseny de la seva pàgina web amb l’objectiu de renovar la imatge de marca i presentar el catàleg dels seus serveis d’una forma més visual i atractiva. 
Resolució. Neorg s’ha encarregat tant del Look&Feel i programació del nou web de l’Hospital com de la sessió fotogràfica de les seves instal·lacions i de l’enregistrament i edició d’un vídeo corporatiu, juntament amb Nouframe, partner de confiança de Neorg, per tal de nodrir de continguts la nova pàgina web. El projecte també ha inclòs el nostre servei en SEO a fi que s’afavoreixi el posicionament del web en els resultats de cerca de Google.
Resultats. S’ha aprofitat la renovació de la pàgina web per a integrar-hi noves seccions i continguts d’interès per als usuaris, com la presentació de l’equip que conforma l’empresa, una bústia de suggeriments, un bloc per a proporcionar al client eines per a la cura de la seva mascota i explicar-hi casos clínics realitzats a l’Hospital, així com un accés fàcil i ràpid a la informació de contacte de la clínica per a qualsevol urgència.
Hospital Veterinari Balmes

veure tots els projectes
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!

NEORG · Branding Partners