Web Hobby Flower | Neorg
NEORG | Branding Partners

Disseny WEB, Hobby Flower

BRIEFING

Hobby Flower és un fabricant i distribuïdor d’hidrojardineres que posseeix un sistema patentat i una àmplia gamma de models amb acurats dissenys. Calia redissenyar la seva pàgina web dotant-la d’una imatge molt més premium i elegant que anés en la línia del producte que ofereix, així com reestructurar la informació i la manera en com es mostra, amb una representació més visual i més neta.

RESOLUCIÓ

Els tons antracita i gris clar van ser els escollits per crear una imatge sòbria, amb pinzellades del verd corporatiu de la marca. Línies fines i estructuració reticular i clara de la informació. Es va simplificar el contingut a mostrar ensenyant només la informació més necessària per donar a conèixer el producte.

Subscriu-te al nostre newsletter

En subscriure’t autoritzes l’empresa Neorg perquè et comuniqui informació sobre els seus serveis i novetats, podent revocar aquest consentiment en qualsevol moment. Neorg no comunicarà les teves dades a altres persones i podràs exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de la limitació. Més informació aquí.
Neorg

Neorg