NEORG | Branding Partners
NEORG | Branding Partners tancar
NEORG | Branding Partners NEORG | Branding Partners
Estrint

Web estudi d’arquitectura i interiorisme

Marcant-nos com a objectiu transferir els tres valors principals de la marca (qualitat, disseny i expertesa), a Neorg hem creat una pàgina web de forma totalment personalitzada per a Estrint, a partir d’un disseny centrat sobretot en l’experiència de l’usuari.

descobreix més
projectes

Disseny ideat per a crear la millor experiència d’usuari

Briefing. Estrint, propietat delegada i estudi especialitzat en direcció d’obra i arquitectura amb seu a Andorra, ens encarrega a Neorg la definició de la seva nova pàgina web, amb el propòsit de mostrar la filosofia de marca i el catàleg dels seus projectes a partir d’una estructura i forma originals.
Resolució. Per tal de marcar una diferència significativa respecte la competència, a Neorg hem desenvolupat el disseny i programació del web d’Estrint a mida, fent ús d’efectes i animacions seleccionats de manera acurada i d’un disseny que ofereix una usabilitat i experiència d’usuari particulars.
Resultats. S’ha aconseguit recollir la qualitat i expertesa de la marca en un disseny web del tot característic i ajustat al 100% a l’estil de negoci d’Estrint. S’ha treballat un disseny adaptat a pantalla d’ordinador i un disseny adaptat a pantalles mòbils, ambdues versions perfectament optimitzades per a oferir la millor experiència de navegació.
Estrint
Catàleg de projectes personalitzat

Disseny i programació

Projecte a mida Tant el disseny com la programació web d’Estrint s’ha desenvolupat de forma personalitzada.
Web estudi d’arquitectura i interiorisme
veure tots els projectes

NEORG · Branding Partners