Vídeo Sant Aniol Nova PET | Neorg

Copywriting, vídeo presentació nova ampolla de Sant Aniol

BRIEFING

Aigua Sant Aniol va renovar el packaging del seu format PET, llançant al mercat la nova Sant Aniol ROC. Per a comunicar el nou llançament, vam rebre l’encàrrec de crear d’una peça audiovisual potent que comuniqués els valors corporatius de la marca i dotés la novetat d’espectacularitat.

RESOLUCIÓ

Neorg va guionitzar i produir un vídeo de presentació on el copy hi va tenir un pes especialment rellevant. Amb un to èpic i molt emocional, es va es presentar el nou envàs alhora que es va reforçar la comunicació de l’eslògan de la marca: esperit volcànic.

RESULTATS

El vídeo va ser projectat durant l’acte de presentació del nou packaging celebrat al Tibidabo i es va difondre a través de les xarxes socials de la marca.

Subscriu-te al nostre newsletter

En subscriure’t autoritzes l’empresa Neorg perquè et comuniqui informació sobre els seus serveis i novetats, podent revocar aquest consentiment en qualsevol moment. Neorg no comunicarà les teves dades a altres persones i podràs exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de la limitació. Més informació aquí.