Vídeo presentació Mic&Friends a la Xina
NEORG | Branding Partners

Vídeo presentació Mic&Friends a la Xina

BRIEFING

Mic&Friends és una marca pròpia de Grup Miquel especialitzada en menjar per a mascotes. Amb l’objectiu d’exportar la seva gamma de productes a la Xina, Grup Miquel decideix difondre un spot de llarga durada per explicar els beneficis principals dels productes d’aquesta marca.

RESOLUCIÓ

Neorg ha desenvolupat el projecte en la seva totalitat, des de la conceptualització, plantejament del guió, edició i realització, exportació, fins a la renderització final del vídeo.

RESULTATS

El projecte, tot i tractar-se d’un vídeo explicatiu de llarga durada, aconsegueix transmetre els beneficis de la marca i tota la seva gamma de productes d’una manera àgil i amena per al consumidor final.

Subscriu-te al nostre newsletter

En subscriure’t autoritzes l’empresa Neorg perquè et comuniqui informació sobre els seus serveis i novetats, podent revocar aquest consentiment en qualsevol moment. Neorg no comunicarà les teves dades a altres persones i podràs exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de la limitació. Més informació aquí.