Vídeo corporatiu Pasqual Arnella
NEORG | Branding Partners

Vídeo corporatiu Pasqual Arnella

BRIEFING

Pasqual Arnella, fundada l’any 1892, és una empresa especialitzada en la producció de maniquins, busts i decoració comercial fets de pasta de paper reciclat per a la indústria de la moda. Paral·lelament al redisseny d’un nou web i catàleg, Pasqual Arnella va encarregar a Neorg la creació d’una peça audiovisual que transferís els valors principals de la marca: un material ecològic, 100% sostenible i modern; una empresa centenària, familiar i versàtil; i un procés in-house (tots els productes són dissenyats i fabricats a Barcelona).

RESOLUCIÓ

Neorg va guionitzar, produir i editar un vídeo corporatiu per a Pasqual Arnella, que incloïa tant el procés de fabricació dels seus productes, entrevistes a part de l’equip com imatges de recurs que traslladessin un to i un missatge emocionals, arrelats a la naturalesa (es treballa a partir de fibres de cel·lulosa, la matèria primera més abundant del planeta) i amb un component històric i humà d’una empresa centenària.

RESULTATS

Del guió i edició del mateix vídeo corporatiu, en van resultar dues versions – una de curta i una de llarga -, amb l’objectiu de fer-ne difusió a través de diferents canals, des de fires i congressos a Europa fins a la nova pàgina web o les xarxes socials.

Subscriu-te al nostre newsletter

En subscriure’t autoritzes l’empresa Neorg perquè et comuniqui informació sobre els seus serveis i novetats, podent revocar aquest consentiment en qualsevol moment. Neorg no comunicarà les teves dades a altres persones i podràs exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de la limitació. Més informació aquí.
Neorg

Neorg