Vídeos càpsula Palau Macaya
NEORG | Branding Partners

Vídeo càpsules Palau Macaya

BRIEFING

El Palau Macaya és un centre de l’Obra Social ”la Caixa” destinat a l’impuls de la reflexió i el debat sobre els temes més rellevants de l’actualitat. Un cop definida la seva identitat visual, calia despertar l’interès dels usuaris sobre les seves activitats i les reflexions més destacades dels experts que hi participen, generant tràfic al seu web.

RESOLUCIÓ

Neorg ha definit i creat uns vídeos breus, anomenats ‘càpsula’, en un format molt actual i efectiu que capta l’atenció de l’usuari i el convida a informar-se sobre les conclusions de les activitats desenvolupades al Palau Macaya. La difusió d’aquests materials es realitza a través dels canals de xarxes socials de l’Obra Social ”la Caixa” a partir d’una línia visual definida i que s’identifica clarament amb aquest espai de reflexió.

RESULTATS

S’està creant una comunitat online interessada en les conferències i debats que es realitzen al Palau Macaya. També, s’està generant un creixement del tràfic a la seva pàgina web corporativa i s’estan incrementant les subscripcions al butlletí mensual; els tres objectius primordials del client.

Subscriu-te al nostre newsletter

En subscriure’t autoritzes l’empresa Neorg perquè et comuniqui informació sobre els seus serveis i novetats, podent revocar aquest consentiment en qualsevol moment. Neorg no comunicarà les teves dades a altres persones i podràs exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de la limitació. Més informació aquí.