NEORG | Branding Partners
NEORG | Branding Partners tancar
NEORG | Branding Partners NEORG | Branding Partners
Palau Macaya

Vídeo càpsules Palau Macaya

Categories:
descobreix més
projectes

Briefing. El Palau Macaya és un centre de l’Obra Social ”la Caixa” destinat a l’impuls de la reflexió i el debat sobre els temes més rellevants de l’actualitat. Un cop definida la seva identitat visual, calia despertar l’interès dels usuaris sobre les seves activitats i les reflexions més destacades dels experts que hi participen, generant tràfic al seu web.
Resolució. Neorg ha definit i creat uns vídeos breus, anomenats ‘càpsula’, en un format molt actual i efectiu que capta l’atenció de l’usuari i el convida a informar-se sobre les conclusions de les activitats desenvolupades al Palau Macaya. La difusió d’aquests materials es realitza a través dels canals de xarxes socials de l’Obra Social ”la Caixa” a partir d’una línia visual definida i que s’identifica clarament amb aquest espai de reflexió.
Resultats. S’està creant una comunitat online interessada en les conferències i debats que es realitzen al Palau Macaya. També, s’està generant un creixement del tràfic a la seva pàgina web corporativa i s’estan incrementant les subscripcions al butlletí mensual; els tres objectius primordials del client.
Palau Macaya

veure tots els projectes
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!

NEORG · Branding Partners