Trias Orange, Packaging | Neorg
NEORG | Branding Partners

Packaging, Trias Orange

BRIEFING

Trias crea un pack on uneix una selecció de galetes amb gust a taronja. La imatge d’aquesta nova “edició especial taronja” vol desmarcar-se i agafar un aire més actual per tenir la opció de seguir desenvolupant productes en aquesta línia. Un requeriment a complir és que la caixa pugui ser col·locada tant verticalment com horitzonalment als punts de venda i assegurar-ne la seva llegibilitat.

RESOLUCIÓ

Per complir l’important requeriment de facilitat la lectura del pack en dues posicions diferents optem per un disseny en diagonal. La composició que es crea a partir d’aquesta retícula contribueix a obtenir un disseny de línies i encreuaments geomètrics que ens aporten una nova personalitat i modernitat en la clàssica marca de galetes. Finalment, triem colors forts i contrastats per crear impacte i donar la opció de crear una col·lecció en què els colors marquin la diferenciació de cada caixa.

Subscriu-te al nostre newsletter

En subscriure’t autoritzes l’empresa Neorg perquè et comuniqui informació sobre els seus serveis i novetats, podent revocar aquest consentiment en qualsevol moment. Neorg no comunicarà les teves dades a altres persones i podràs exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de la limitació. Més informació aquí.