Tech4Freedom, Identitat Corporativa | Neorg
NEORG | Branding Partners

Identitat Corporativa, Tech4Freedom

BRIEFING

T4F és una empresa tecnològica que té una solució revolucionària per ajudar a la gent amb visibilitat reduïda. Calia dotar la marca d’una identitat corporativa que la permetés posicionar-se dins del mercat de dispositius per a persones amb discapacitat i que alhora destaqués la tecnologia avançada que caracteritza el producte.

RESOLUCIÓ

Essent la tecnologia avançada un dels seus valors cabdals, es va dotar la marca d’una identitat basada en la modernitat i l’estil minimalista que reforçava la senzillesa d’ús de la tecnologia. En un segon pla quedava l’associació amb el target.

RESULTATS

El resultat es composa d’un reestyling del seu logotip associat a un nou claim: “You’re Welcome” que identifica i representa els valors que la marca vol transmetre: màxima accessibilitat per a totes les persones sigui quines siguin les seves condicions físiques. Una marca per a tothom.

Subscriu-te al nostre newsletter

En subscriure’t autoritzes l’empresa Neorg perquè et comuniqui informació sobre els seus serveis i novetats, podent revocar aquest consentiment en qualsevol moment. Neorg no comunicarà les teves dades a altres persones i podràs exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de la limitació. Més informació aquí.
Neorg

Neorg