Tech Data, Email | Neorg
NEORG | Branding Partners

E-mail màrqueting, Tech Data

BRIEFING

Tech Data és líder europeu en el sector de la distribució majorista de productes i solucions informàtiques, integrat per Azlan, Datech, Maverick, Mobile i Triade. Compten amb més de 8.000 distribuïdors informàtics que comercialitzen productes de maquinari, programari i comunicacions de fabricants capdavanters a nivell internacional, i l’email marqueting és una de les accions de comunicació que aporta millors resultats a la seva estratègia.

RESOLUCIÓ

Neorg s’encarrega, diàriament, del disseny de les newsletters que informen de totes les ofertes de Tech Data, d’una forma visual i coherent amb el seu posicionament, als seus clients. Cada oferta té el seu propi claim i disseny depenent del distribuïdor que es tracti.

RESULTATS

Amb una mitjana de 60 newsletters mensuals, dissenyades per NEORG i enviades a destinataris d’arreu d’Europa, Tech Data aconsegueix el premi a millor majorista generalista en els SIMO NETWORK AWARDS de l’any 2013.

Subscriu-te al nostre newsletter

En subscriure’t autoritzes l’empresa Neorg perquè et comuniqui informació sobre els seus serveis i novetats, podent revocar aquest consentiment en qualsevol moment. Neorg no comunicarà les teves dades a altres persones i podràs exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de la limitació. Més informació aquí.