Revista Pere Quera 1887 | Neorg
NEORG | Branding Partners

Revista Pere Quera 1887

BRIEFING

La revista de Pere Quera 1887 neix fa 4 anys amb la voluntat de compartir  la passió i la il·lusió que l’equip de Pere Quera sent per la seva feina.

Pere Quera és una empresa familiar que va néixer a Girona fa 130 anys i on les sis generacions que hi han passat i segueixen al capdavant del negoci posen el seu gra de sorra per tal d’oferir una atenció cordial i propera, amb coneixement del sector, autoexigència i una clara aposta per la qualitat.

Amb la revista volen transmetre aquests mateixos valors. Desitgen que sigui un magazine afable, positiu, per llegir sense presses, amb productes, articles i entrevistes de qualitat i que reflecteixi la seva passió. 

RESOLUCIÓ

Partint d’aquesta idea, dissenyem una revista on es respira qualitat. Les joies s’exposen com a obres d’art i els articles mostren tot allò que passa a Pere Quera i al món de la joieria.

RESULTATS

Després de 4 edicions, hem anat consolidant una revista distribuïda a nivell local i esperada per tots els amants de Pere Quera i la joieria.

Subscriu-te al nostre newsletter

En subscriure’t autoritzes l’empresa Neorg perquè et comuniqui informació sobre els seus serveis i novetats, podent revocar aquest consentiment en qualsevol moment. Neorg no comunicarà les teves dades a altres persones i podràs exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de la limitació. Més informació aquí.
Neorg

Neorg