Costa Brava Excellence 2018
NEORG | Branding Partners

Costa Brava Excellence 2018

BRIEFING

Territori, paisatge, entorn, exclusivitat, valors, tendències, prestigi… Costa Brava Excellence neix amb la voluntat de compartir la passió que molts dels gironins senten cap al seu territori.
En aquesta revista s’intenta barrejar classicisme i modernitat, tradició i avantguarda, per arribar al lector més exigent.
Cada edició duu una gran dosi d’energia renovada, il·lusió i vitalitat, tal com és la Costa Brava.

RESOLUCIÓ

Enguany s’ha optat per un disseny fresc, minimalista, on destaquen els diferents elements visuals i una tipografia de pal sec amb caràcter i llegibilitat. La portada destaca per jugar amb un disseny modern a partir de l’ús d’un vernís UVI i línies ondulades que s’associen a la Costa Brava.

RESULTATS

El resultat és la consolidació de la distribució de la revista als millors hotels de la província de Girona i en quatre llengües (català, castellà, anglès i francès).

Subscriu-te al nostre newsletter

En subscriure’t autoritzes l’empresa Neorg perquè et comuniqui informació sobre els seus serveis i novetats, podent revocar aquest consentiment en qualsevol moment. Neorg no comunicarà les teves dades a altres persones i podràs exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de la limitació. Més informació aquí.