Restyling web Pere Quera - Redisseny web
NEORG | Branding Partners

Restyling web Pere Quera 1887

BRIEFING

Pere Quera és una empresa d’origen familiar fundada el 1887 i dedicada al sector de la joieria. Compta amb dues botigues a l’estat espanyol i amb les marques més reconegudes mundialment dins els sectors de la joieria i la rellotgeria. El 2019, PQ 1887 va encarregar-nos el redisseny de la seva pàgina web, anteriorment dissenyada per Neorg, per tal de fer un salt endavant i adaptar-se a les tendències en disseny i programació web.

RESOLUCIÓ

S’ha optat per una nova identitat gràfica pròpiament digital, que oferís una adequació gràfica de tipografies i gammes cromàtiques per a tot tipus de pantalla. El projecte ha partit de la premissa ‘mobile first’. És a dir, s’ha treballat, en primer lloc, una versió optimitzada per a dispositius mòbils i, posteriorment, la mateixa identitat gràfica digital s’ha adaptat a versió escriptori, oferint una homogeneïtzació en estructura i disseny a tots els dispositius.

RESULTATS

Amb el redisseny de la pàgina web de PQ 1887 s’ha aconseguit millorar la usabilitat i experiència de l’usuari, s’ha facilitat la recerca i selecció de productes del seu catàleg online i s’ha fet una renovació integral i necessària de la pàgina web a nivell visual i estètic.

Subscriu-te al nostre newsletter

En subscriure’t autoritzes l’empresa Neorg perquè et comuniqui informació sobre els seus serveis i novetats, podent revocar aquest consentiment en qualsevol moment. Neorg no comunicarà les teves dades a altres persones i podràs exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de la limitació. Més informació aquí.