Red de Juderías | Neorg
NEORG | Branding Partners

Continguts web i blog, Red de Juderías

BRIEFING

La Red de Juderías de España és una associació formada per municipis compromesos amb la defensa, conservació i difusió del patrimoni jueu heretat de les comunitats jueves que els van habitar. Aquestes ciutats promocionen els seus calls i altres restes del llegat jueu i organitzen activitats culturals per difondre’l.   

RESOLUCIÓ

Neorg ha desenvolupat l’estratègia de comunicació basada en generació i enviament de notes de premsa, clipping de premsa, creació de material promocional per a totes les ciutats, manteniment de les xarxes socials, renovació de la web, suport i organització d’actes, elaboració de la memòria anual i elaboració de guies, entre d’altres.

RESULTATS

La Red de Juderías ha guanyat visibilitat durant els dos anys de treball amb Neorg, tant gràcies a la comunicació offline com a l’online. Només el primer any, es va incrementar la comunitat a Facebook en més de 7.000 fans i en més de 6.000 seguidors a Twitter. El disseny i producció d’elements com roll-ups o punts de llibre personalitzats per a cada ciutat però amb una unitat gràfica, l’organització d’una exposició o l’enviament de notes de premsa amb notícies rellevants de la Red també han contribuït a difondre aquesta associació de forma offline.

Subscriu-te al nostre newsletter

En subscriure’t autoritzes l’empresa Neorg perquè et comuniqui informació sobre els seus serveis i novetats, podent revocar aquest consentiment en qualsevol moment. Neorg no comunicarà les teves dades a altres persones i podràs exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de la limitació. Més informació aquí.