Aplicació Web El Aula de Papel Oxford
NEORG | Branding Partners

El Aula de Papel Oxford, Aplicació Web

BRIEFING

El Aula de Papel Oxford és un blog adreçat a la comunitat docent on es comparteixen recursos pedagògics, recomanacions de materials i entrevistes a professionals de l’educació. Amb aquest web, Oxford, la marca de llibretes i agendes d’Hamelin Brands, proporciona contingut d’interès als mestres.

RESOLUCIÓ

Neorg ha programat una aplicació web com a eina de consulta i de creació de llistes escolars pròpies per part del docent a partir de l’àmplia gamma de material escolar que els hi ofereix la marca.

RESULTATS

El Aula de Papel Oxford proporciona un recurs d’utilitat als mestres perquè realitzin fàcilment les seves llistes de material escolar. L’aplicació es renova cada any amb les novetats de la marca, de manera que és un punt de referència on trobar tot el material amb les seves característiques i detalls. A més, El Aula de Papel Oxford proporciona ajuda per escollir les llibretes més adients per als alumnes segons la seva etapa escolar.

Subscriu-te al nostre newsletter

En subscriure’t autoritzes l’empresa Neorg perquè et comuniqui informació sobre els seus serveis i novetats, podent revocar aquest consentiment en qualsevol moment. Neorg no comunicarà les teves dades a altres persones i podràs exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de la limitació. Més informació aquí.
Neorg

Neorg