Posicionament SEO Mon de Pra (França) | Neorg
NEORG | Branding Partners

Campanya SEO Mon de Pra, França

BRIEFING

MON de PRA és una important empresa estatal fabricant de piscines monobloc que destaquen per la seva qualitat i disseny. L’excel·lència en el servei i la recerca constant d’innovació l’han convertit en un referent europeu. El seu mercat principal és França, on volien augmentar el volum de sol·licituds de pressupost a través de la pàgina web.

 RESOLUCIÓ

Després de realitzar un primer estudi de cerques a França i d’avaluar-ne la conversió del trànsit a través d’una campanya SEM, es va decidir anar a buscar les primeres posicions de la cadena de cerques “piscine coque” (+250.000 cerques anuals). Es va realitzar una optimització de la pàgina i se’n va augmentar l’autoritat a través d’una campanya de linkbuilding combinada amb diferents accions.

RESULTATS

La posició de piscinesmondepra.fr en la cerca principal va passar de la tercera pàgina de resultats on es trobava a les primeres posicions, fins a liderar els resultats. Aquest increment va permetre passar d’una mitjana de 1.300 visites provinents de cerques a Google a +6.000. La inversió en SEO ha permès a l’empresa disposar d’una font de clients nova, estable i a un cost molt més baix que el seu equivalent en Adwords.

Subscriu-te al nostre newsletter

En subscriure’t autoritzes l’empresa Neorg perquè et comuniqui informació sobre els seus serveis i novetats, podent revocar aquest consentiment en qualsevol moment. Neorg no comunicarà les teves dades a altres persones i podràs exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de la limitació. Més informació aquí.