Palau Macaya, Identitat Visual | Neorg
NEORG | Branding Partners

Identitat Visual, Palau Macaya

BRIEFING

El Palau Macaya és un centre de l’Obra Social ”la Caixa” destinat a l’impuls de la reflexió i el debat sobre els temes més rellevants de l’actualitat. Passats uns anys de la seva posada en marxa va aparèixer la necessitat de definir de forma clara quina és la identitat de la marca i de crear una imatge gràfica que la identifiqués i ajudés a traslladar els seus valors.

RESOLUCIÓ

Neorg ha creat una nova identitat visual pel Palau Macaya: gamma cromàtica, tipografies i aplicacions, recursos gràfics i tots els elements que configuren en l’actualitat la imatge gràfica de la marca.

RESULTATS

La nova imatge gràfica té un estil minimalista que juga amb tonalitats poc saturades i transparències. Les imatges que s’utilitzen en les diferents aplicacions són plans curts amb poca profunditat de camp. En conjunt, el nou key visual reforça la comunicació del posicionament de marca i dels seus atributs: qualitat, estatus i visió de futur.

Subscriu-te al nostre newsletter

En subscriure’t autoritzes l’empresa Neorg perquè et comuniqui informació sobre els seus serveis i novetats, podent revocar aquest consentiment en qualsevol moment. Neorg no comunicarà les teves dades a altres persones i podràs exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de la limitació. Més informació aquí.
Neorg

Neorg